Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur
Filter
HQ IEC-female connector
Professionele IEC+ female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld om LTE instraling te stoppen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.  
€ 3,04
HQ IEC-male connector
Professionele IEC+ male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld tegen LTE instraling. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.      
€ 3,04
M14 moer voor PPC IEC-male compressieconnector
M14 moer voor montage op de PPC compressieconnector IEC male. De moer wordt over de compressieconnector gedrukt en klikt zich vast.  De connector is op de kabel te monteren met de VT-150 compressietang.   
€ 3,65
PPC IEC-male compressieconnector, 50 stuks (EX6-5183 IECM)
PPC compressieconnector IEC male voor montage op de coax-9.Aantal: 50 stuksMontageStrip de coaxkabel 6.3 mm/6.3 mm Monteer de connector met de VT-150 compressietang op de coaxkabel.
€ 82,50