Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur
Filter
F-male naar F-female Quick Fit (FF-IEC F/P)
Snelle push-on montage van je F-male adapter. Deze push-on F-male adapter is speciaal gemaakt voor een snelle verbinding zonder te moeten schroeven en zonder de F-female te beschadigen. Koppel hiermee een product met de F-female connector. bijvoorbeeld op een chassisdeel of op de uitgangen van een coaxversterker met F-female connectoren. Erg handig om de koppeling snel te maken als er weinig ruimte is om de traditionele adapter op de F-female connector te schroeven om snel een testkoppeling te maken die daarna weer moet worden verwijderd  
€ 2,76
F-female naar IEC-female (FF-IEC/F)
Overgang F-female/IEC-female connector. Koppel hiermee een product met een IEC-male connector aan een product met een F-male connector.  
€ 3,06
F-female naar IEC-male HQ (FF-IECM)
Overgang F-female/IEC-male connector. Koppel hiermee je product met een IEC-female connector aan een product met een F-male connector.  
€ 2,78
F-male naar IEC-female (FM-IECF)
Overgang F-male/IEC-female connector. Koppel hiermee een product met een IEC-male connector aan een product met een F-female connector.  
€ 2,49
F-male naar IEC-male (FM-IECM)
Overgang F-male/IEC-male connector. Koppel hiermee een product met een IEC-female connector aan een product met een F-female connector.  
€ 3,22
F-male naar F-female haaks (FM-FF/90)
Haakse overgang F-male/F-female connector. Koppel hiermee onder een hoek van 90 graden een product met een F-female connector aan een product met een F-male connector.  
€ 2,49
Adapter F-male naar F-male (FM-FM)
Overgang F-male/F-male connector voor het aansluiten van een coaxkabel met een F female connector op een aansluiting met een F female connector. Koppel hiermee een product met een F-female connector aan een product met een F-female connector.
€ 3,09
Coaxverbinder F-female naar F-female (muurmontage)
Netjes en overzichtelijk Monteer je 'los hangende' coaxkabels met deze coaxverbinder. Dat geeft een net maar ook een georganiseerd beeld. Altijd de juiste aansluitlengte Er zijn meer voordelen! is je coaxkabel bv. te kort om direct op een splitter of versterker te monteren? Monteer dan de coaxkabel op deze coaxverbinder en maak de verbinding naar de splitter of versterker met een aansluitsnoer met de juiste lengte. Aarding blijft intact De coaxverbinder zijn van metaal dus beide aangesloten coaxkabels blijven geaard. Is je binnenhuisnetwerk nog niet geaard en zoek je een handig aansluitpunt voor de aardedraad? Monteer de coaxverbinder op de gewenste plaats tussen twee coaxkabels. Monteer de aardedraad aan de coaxverbinder. De coaxverbinder wordt inclusief 2 bevestigingsschroeven geleverd  
€ 4,99
Koppeling C9/12-C9/12 (A025-SPL)
Koppeling van coax-C9/ C12 naar coax-C9/12.  
€ 23,06
Koppeling C6 bamboe-C12/9 (B040-A025-SPR)
Koppeling ("splice reducer") van Bamboe C6 naar Coax-12/9
€ 20,07
Koppeling C6 Bamboe-C6 Bamboe (B040-SPL)
Koppeling coax-C6  Bamboe -C6 Bamboe
€ 19,69
Koppeling C3 SAS-C3 SAS (H010-SPL)
Koppeling coax-C3 SAS-C3 SAS
€ 50,35
Koppeling C3 Bamboe-C3 Bamboe (H073-SPL)
Koppeling coax-C3 Bamboe-C3 Bamboe
€ 28,78
Koppeling C3 bamboe-C12/9 (H073-A025-SPR)
Koppeling ("splice reducer") van Bamboe C3 naar Coax-12/9. 
€ 27,50
Adapter 5/8male-IEC M14 female
Deze professionele 5/8male-IEC M14 female adapter met zijn lange pen is zeer geschikt om coaxkabels met bijvoorbeeld een stroomvoerende verdeler, coaxversterker of stroominkoppelpunt (die openingen met ⅝ schroefdraad hebben) te verbinden. 
€ 10,75
Adapter 5/8male-Ffemale
Adapter ⅝ pin naar F-female, met Nikkel-Tin afwerking.
€ 7,25
Meetsnoer HQ Fmale 1.75 meter (FL59-HECST-70 Ziggo goedgekeurd)
(bron: Ziggo) Naar aanleiding van problemen in het veld met betrekking tot hoogfrequentdichtheid van meetsnoeren is door Ziggo onderzoek gedaan naar de kwaliteit van meetsnoeren. Het gaat hierbij om de soepele oranje (soms blauwe) meetsnoeren uitgerust met BNC koppelingen. Ook is onderzoek gedaan naar meetsnoeren die aan de A++ stralingsdichtheid eis voldoen.  Ziggo heeft voor de PPC Quad shielded kabel met kwaliteits F-male connectoren met de groene tule gekozen en bijbehorende adapters. Het gekozen meetsnoer is het zeer hoogwaardig PPC Quad shielded meetsnoer van A++ kwaliteit. Het PPC meetsnoer is vrij stug maar zeer robuust uitgevoerd. Het folie laat geen scheuren zien na herhaaldelijk buigen en vervormen van de kabel. Kenmerken Zwart meetsnoer. Quad shielded. A++ kwaliteit F-male connectoren met groene tule.  A++ kwaliteit Meetkabel stug en robuust uitgevoerd Lengte 175 cm    
€ 19,46
Koppeling C3 Slimline-C3 Slimline (H011-SPL)
Koppeling coax-C3 SLIMLINE-C3 SLIMLINE
€ 49,28