Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur
Filter
HQ F-male connector
Heeft uw coaxkabel geen 7 mm (Kabel Keur) buitenmaat? Deze F universele connector past ook op kabels met afwijkende diameters! Met uitstekende afscherming tegen stoorsignalen van buitenaf. A++. stopt LTE instraling. Eenvoudige montage zonder speciaal gereedschap!  
€ 3,04
HQ IEC-female connector
Professionele IEC+ female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld om LTE instraling te stoppen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.  
€ 3,04
HQ IEC-male connector
Professionele IEC+ male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld tegen LTE instraling. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.      
€ 3,04
Easy Fit-F connector male
Deze F connector (ook wel schroefconnector genoemd) is speciaal ontworpen voor de installatie kabel met een dikte van 7 mm (een Kabel Keur specificatie). Nadat de kabel op de juiste manier aangesneden is. wordt de connector zonder speciaal gereedschap op de kabel gedrukt ('easy fit')! Perfect voor de aansluiting op professionele versterkers en verdelers!  
€ 1,00
F-female naar F-female (FF-FF)
Overgang F-female/F-female connector. Koppel hiermee een product met een F-male connector aan een product met een F-male connector.  
€ 2,49
Adapter F-male naar F-male (FM-FM)
Overgang F-male/F-male connector voor het aansluiten van een coaxkabel met een F female connector op een aansluiting met een F female connector. Koppel hiermee een product met een F-female connector aan een product met een F-female connector.
€ 3,09
F-male naar IEC-male (FM-IECM)
Overgang F-male/IEC-male connector. Koppel hiermee een product met een IEC-female connector aan een product met een F-female connector.  
€ 3,22
F-female naar IEC-female (FF-IEC/F)
Overgang F-female/IEC-female connector. Koppel hiermee een product met een IEC-male connector aan een product met een F-male connector.  
€ 3,06
F-male naar IEC-female (FM-IECF)
Overgang F-male/IEC-female connector. Koppel hiermee een product met een IEC-male connector aan een product met een F-female connector.  
€ 2,49
F-male naar F-female haaks (FM-FF/90)
Haakse overgang F-male/F-female connector. Koppel hiermee onder een hoek van 90 graden een product met een F-female connector aan een product met een F-male connector.  
€ 2,49
F-male naar F-female Quick Fit (FF-IEC F/P)
Snelle push-on montage van je F-male adapter. Deze push-on F-male adapter is speciaal gemaakt voor een snelle verbinding zonder te moeten schroeven en zonder de F-female te beschadigen. Koppel hiermee een product met de F-female connector. bijvoorbeeld op een chassisdeel of op de uitgangen van een coaxversterker met F-female connectoren. Erg handig om de koppeling snel te maken als er weinig ruimte is om de traditionele adapter op de F-female connector te schroeven om snel een testkoppeling te maken die daarna weer moet worden verwijderd  
€ 2,76
IEC-male insert module voor de modulaire wandcontactdoos
IEC-male coaxterminal voor de modulaire woonkameraansluitdoos. Eenvoudig in de aansluitdoos in te klikken. Geschikt voor 7 mm coaxkabels.    
€ 11,71
RJ45 insert module (keystone) voor de modulaire wandcontactdoos
Extra internetconnector nodig voor je modulaire aansluitdoos.
€ 9,20
Blindplaatje voor de modulaire wandcontactdoos
Blindplaatje voor modulaire aansluitdoos
€ 3,25
Aansluitmateriaal voor coaxversterker FRA-752(X) (Shopverpakking)
Heb je een versterker met schroefconnectoren op ingang en uitgangen? Sluit dan je versterker moeiteloos op je abonnee overname punt (AOP) en binnenhuiskabels met IEC-female connectoren aan met deze coax aansluitset. De aansluitset bestaat uit de volgende producten: 1x RLA++ aansluitkabel F-male/IEC-female.  Hiermee sluit je je versterker op het AOP aan 4x adapters. overgangen van IEC-male naar F-male Hiermee monteer je jouw coaxkabels met IEC-female connectoren op de uitgangen van je versterker  De set is Kabelkeur gecertificeerd en Ziggo Geschikt.  
€ 15,04