Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

Alcohol dispenser met pompje, 220 ml (FD-220)

4 beschikbaar

€ 12,09

Inhoud: 1
Alcohol dispenser met pompje, 220 ml (FD-220)

De FD-220 Dispenser is ontworpen voor het opslaan en afgeven van reinigingsvloeistoffen. zoals isopropylalcohol. om de kopse kanten van glasvezelkabels te reinigen.

Met een morsbestendig deksel. een inhoud van 220 ml en een zuigpomp is deze vloeistofverdeler de meest handige manier om reinigingsvloeistof te dragen en af ​​te geven.

Kenmerken

  • Geschikt voor maximaal 220 ml isopropylalcohol of andere reinigingsvloeistoffen
  • Twist-lock pomp kan worden vergrendeld/ontgrendeld met een eenvoudige draai
  • Morsbestendig deksel houdt vloeistof veilig vast. waardoor verspilling door morsen en lekken wordt voorkomen
  • Gemakkelijk te gebruiken pomp levert een regelbare hoeveelheid vloeistof bij elke druk

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Schoonmaakproducten

Reinigings alcohol 96%, 1 Ltr
1 Literfles, bevat 96% alcohol. Uitsluitend te gebruiken voor het reinigen van glasvezel connectoren en de te monteren vezels. Uitstekend geschikt als navulling voor je alcoholdispenser.
€ 19,95
Connector reiniger (FCC-250)
Een schone glasvezel connector is een voorwaarde voor een goede verbinding.  Deze Jonard reiniger FCC-250 reinigt FC- SC- en ST-connectoren met slechts een klik. De FCC-250 is bekend om zijn bijzonder snelle en hoogwaardige reinigingsprestaties; de FCC-250 reinigt het gebied rond de kritische vezelkern. tot diep in het contactgebied.  Om het connector oppervlak te reinigen. monteer de connector in de FCC-250 en druk de reiniger naar voren. Als je de duidelijk hoorbare 'klik' hoort is de connector schoon. De reiniger wordt met stofkapje geleverd.  
€ 87,48
Glasvezel schoonmaakdoekjes, 90 stuks (DW-90)
Glasvezel schoonmaakdoekjes gemaakt van pluisvrije polyester stof en verpakt in een handige dispenser. Deze doekjes zijn perfect voor het reinigen van onbedekte vezels, connector eindvlakken en elektronische componenten. KenmerkenGemaakt van pluisvrij polyester materiaal, geschikt voor het reinigen van vezelconnectoren en gevoelige elektronische componenten,verpakt in een duurzaam plastic mini potje om vervuiling te voorkomen enbevat 90 pluisvrije doekjes per verpakking.
€ 21,04