Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur
Filter
HQ IEC-female connector
Professionele IEC+ female connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld om LTE instraling te stoppen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.  
€ 3,04
HQ IEC-male connector
Professionele IEC+ male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Speciaal ontwikkeld tegen LTE instraling. Eenvoudig aan de kabel te monteren. u heeft enkel een schroevendraaier nodig! De connector past op 6-7 mm dikke installatie kabels.      
€ 3,04
M14 moer voor PPC IEC-male compressieconnector
M14 moer voor montage op de PPC compressieconnector IEC male. De moer wordt over de compressieconnector gedrukt en klikt zich vast.  De connector is op de kabel te monteren met de VT-150 compressietang.   
€ 3,65
HQ F-male connector
Heeft uw coaxkabel geen 7 mm (Kabel Keur) buitenmaat? Deze F universele connector past ook op kabels met afwijkende diameters! Met uitstekende afscherming tegen stoorsignalen van buitenaf. A++. stopt LTE instraling. Eenvoudige montage zonder speciaal gereedschap!  
€ 3,04
Easy Fit-F connector male
Deze F connector (ook wel schroefconnector genoemd) is speciaal ontworpen voor de installatie kabel met een dikte van 7 mm (een Kabel Keur specificatie). Nadat de kabel op de juiste manier aangesneden is. wordt de connector zonder speciaal gereedschap op de kabel gedrukt ('easy fit')! Perfect voor de aansluiting op professionele versterkers en verdelers!  
€ 1,00
HQ F-male connector (2 stuks) (shopverpakking)
HQ F-male connector met uitstekende afscherming tegen ongewenste instraling van stoorsignalen die door de lucht naar binnen trachten te dringen. Eenvoudig aan de kabel te monteren. stopt 4G instraling. De connector past op 6 - 7 mm dikke installatiekabels.  
€ 10,78
PPC IEC-male compressieconnector, 50 stuks (EX6-5183 IECM)
PPC compressieconnector IEC male voor montage op de coax-9.Aantal: 50 stuksMontageStrip de coaxkabel 6.3 mm/6.3 mm Monteer de connector met de VT-150 compressietang op de coaxkabel.
€ 82,50