Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

HQ 1.5 meter aansluitsnoer IEC-male/female

€ 10,85

Inhoud: 1

Direct beschikbaar, levertijd 1-3 werkdagen

HQ 1.5 meter aansluitsnoer IEC-male/female

Last van blokjes in uw beeld op onregelmatige momenten? Dan heeft u mogelijk te maken met instraling van 4G mobiele telefoons. Deze zenden op frequenties die ook gebruikt worden voor de doorgifte van een aantal digitale televisiekanalen.

Om te voorkomen dat de straling door de 4G mobiele telefoons via het aansluitsnoer op uw binnenhuisnetwerk komen (zg. instraling) is dit 1.5 meter lang aansluitsnoer ontwikkeld.

Het aansluitsnoer heeft een unieke samenstelling met speciale IEC-male en -female connectoren en kabel met een zeer hoge afscherming zorgt ervoor dat de kabel een zg. Klasse A++ bescherming biedt tegen instraling.

 4G mobiele telefoons kunnen dit aansluitsnoer tot op 50 cm benaderen zonder instralingsproblemen te veroorzaken!

 

2 van 2 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


April 15, 2022 14:38

Review

Product samen met aangekochte TV opdrukverdeler PTS-022 aangesloten aan Samsung Smart TV. Kleuren "lijken" iets voller zonder aan de afstelling te hebben veranderd. De storingen zijn, jammer genoeg er toch nog af en toe. Dit ondanks alle bekabeling en stekkers van 4G/LTE uitvoering zijn.

April 15, 2022 14:38

Review

Prima kabel (niet duur!) voor Samsung UHD TV in combinatie met Ziggo Horizon Media Box.,Geeft qua diepte, helderheid, kleur en scherpte beter beeld dan menige duurdere coax-kabel. Zeer tevreden!