Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

Knipmes Kevlar (JIC-186)

15 beschikbaar

€ 20,00

Inhoud: 1
Knipmes Kevlar (JIC-186)

Hoogwaardige roestvrijstalen messen ontworpen om Kevlar®, bekabelingsisolatie, tape, kabelbinders en ander materiaal te knippen.

Ergonomische handgrepen voor hoog gebruikerscomfort en duurzaamheid.

Instelbare verbindingsschroef onder de beschermkap en een gekarteld mes voor de perfect knip.

Het knipmes is slechts 15 cm (6") lang. Het handvat is gemaakt van Nylon en afgewerkt met Santoprene (een rubber met een zachte. fluweelachtige afwerking).

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Multifunctioneel alternatief

Multifunctionele Kevlar® en buisknipper (KWC-700)
De Jonard Tools KWC-700 multifunctionele Kevlar® & snijschaar is ontworpen voor zowel het knippen van Kevlar® als ook voor het insnijden van tubes en het doorknippen van zacht koperdraad (tot 6 mm) of zacht metaaldraad (tot 2 mmm).Deze tool is de ultieme schaar voor elke glasvezeltechnicus. KenmerkenMessen gemaakt van 4034 Japans roestvrij staal voor de beste snijprestaties en een lange levensduur  Gebogen handgreepontwerp met veerbelaste handgrepen vermindert hand- en polsvermoeidheid aanzienlijk  Handgrepen zijn gemaakt van tweecomponenten nylon en Santoprene™-materialen voor superieur comfort en duurzaamheid op lange termijn  De gekartelde mesrand houdt Kevlar®  en andere delicate materialen stevig vast tijdens het snijden  Ronde snijinkeping snijdt zacht koperen kabel tot 6 mm of zachte metalen draad 2 mm netjes door  Ingebouwde terminal crimpers krimpen niet-geïsoleerde terminals voor 22 - 14 AWG draad
€ 43,86