Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

Modulaire wandcontactdoos internet

€ 13,30

Inhoud: 1 stuks
Modulaire wandcontactdoos internet

Wandcontactdoos voor de aansluiting van je internet. De netwerkkabel is eenvoudig zelf aan te sluiten dankzij de handige gereedschaploze RJ45 module. De montage van de netwerkkabel wordt eenvoudig weer ongedaan gemaakt door het klepje omhoog te duwen zodat de gemonteerde netwerkkabel weer vrij komt. Dus lukt het niet direct? Geen probleem, de speciale 'doe-het-zelf' aansluiting is heel vaak opnieuw te gebruiken!

De wandcontactdoos wordt met 1 internetmodule geleverd. Wil je een tweede internetaansluiting en heb je de tweede netwerkkabel beschikbaar? Geen probleem. Verwijder het blindplaatje en plaats de tweede internetmodule in de wandcontactdoos. Verbind die tweede internetmodule met je tweede netwerkkabel.

De wandcontactdoos is KPN goedgekeurd dus kwaliteit verzekerd!

De kleur van de combi-wandcontactdoos is RLA9010.

 

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

Netwerkkabel CAT6, 20 meter wit
Netwerkkabel CAT6 voor snelle 10/100/1000/10000 Mbit internetverbindingen. 20 Meter lang, kleur wit De netwerkkabel is KPN Geschikt en Ziggo Geschikt dus kwaliteit verzekerd!
€ 31,24

Accessoires

IEC-male insert module voor de modulaire wandcontactdoos
IEC-male coaxterminal voor de modulaire woonkameraansluitdoos. Eenvoudig in de aansluitdoos in te klikken. Geschikt voor 7 mm coaxkabels.    
€ 11,71
RJ45 insert module (keystone) voor de modulaire wandcontactdoos
Extra internetconnector nodig voor je modulaire aansluitdoos.
€ 9,20