Professioneel advies
Oplossingsgerichte klantenservice
Topmerken met Kabel keur

RLA++ 1.5 meter aansluitsnoer IEC-F (hoek) /F-M (recht)

€ 17,07

Inhoud: 1
RLA++ 1.5 meter aansluitsnoer IEC-F (hoek) /F-M (recht)
Perfect aansluitsnoer om je kabelmodem direct op je aansluitdoos of abonnee overname punt aan te sluiten!

Last van blokjes in uw beeld op onregelmatige momenten? Dan heeft u mogelijk te maken met instraling van 4G mobiele telefoons. Deze zenden op frequenties die ook gebruikt worden voor de doorgifte van een aantal digitale televisiekanalen. 

Om te voorkomen dat de straling door 4G mobiele telefoons via het aansluitsnoer op uw binnenhuisnetwerk komt (z.g. instraling) is dit 1.5 meter lang aansluitsnoer ontwikkeld.

Het aansluitsnoer heeft een unieke samenstelling met speciale IEC connectoren. De zeer hoge afscherming zorgt ervoor dat dit aansluitsnoer een z.g. Klasse A++ bescherming biedt tegen instraling.

4G mobiele telefoons kunnen dit aansluitsnoer tot op 50 cm benaderen zonder instralingsproblemen te veroorzaken! 

 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Wij bevelen ook het volgende aan

Tweevoudige verdeler 5-1218 MHz (ESX-02)
Door de technisch hoge kwaliteit wordt de verdeler op grote schaal toegepast in de Nederlandse kabeltelevisienetten. Lage demping in het gehele frequentiegebied Behuizing in metaal uitgevoerd Professionele F female connectoren Geschikt voor wandmontage Met verhoogt voetje voor het gemakkelijk aandraaien van de connectoren 3 jaar garantie Frequentiebereik tot 1.2 GHz Met zijn brede bereik (5 MHz tot 1.2 GHz) is deze verdeler toekomst vast en geschikt voor inhuis netwerken waar een kabelmodem en interactieve mediabox geïnstalleerd is.  
€ 7,99